Schatting

Starten bij het begin

Een vlotte verkoop begint bij een correcte schatting van de woning. Een te hoge waardering kan de advertentie verbranden en herhaaldelijk met de prijs zakken geeft een verkeerde indruk aan zoekende kandidaten.

Bij Invast kan u rekenen op een goed onderbouwde schatting op basis van een technische analyse, relevante vergelijkingspunten en marktomstandigheden.

Wat doet Invast voor u

Zodra we akkoord zijn over de verkoopwaarde, worden de nodige documenten en attesten opgevraagd om een volledig verkoopdossier op te maken. Een professionele fotograaf neemt foto's van de woning en de omgeving.

Vervolgens wordt de woning gepubliceerd op verschillende portalen en starten wij met een automatische én persoonlijke contactopname naar onze kandidaat-kopers.

Onderhandelingen gebeuren steeds zoals op voorhand overeengekomen en elk bod wordt samen met u geëvalueerd. Wanneer wij u een bod voorleggen dat u aanvaardt, volgen wij ook alle administratieve zaken op tot op de dag van de authentieke akte.

Uw pand verkopen?

Laat ons je pand in waarde schatten.

Hello

Een unieke service

Ons team bestaat uit gedreven makelaars met de nodige ervaring en ambitie om een unieke service te verlenen, op maat van uw woning en uw wensen.

Invast werkt nauw samen met ontwikkelaars en renovatiefirma's waardoor het veel interessante oplossingen kan bieden voor woningen met wat werk aan. Indien een koper bijvoorbeeld zou twijfelen door ramen die vervangen dienen te worden, kunnen wij op korte tijd een offerte laten opmaken om de kandidaat een duidelijker beeld te geven.

Bovendien verkopen wij voor verschillende ontwikkelaars en startende investeerders projecten tijdens de renovatie en werken wij samen met de eigenaar een budgettering uit waarbij kandidaten nog inspraak kunnen hebben in materialen en toestellen. Nadien wordt er een timing overeengekomen met de kandidaten waarbij de renovaties voltooid zullen zijn tegen de aktedatum.

Blijf op de hoogte
Geef je voorkeuren in en mis geen enkel project!