Ontwerpen

Koop op maat

Als u toch een gerenoveerd appartement wil kopen, waarom dan niet naar uw eigen smaak?

Vele van onze panden zijn renovatieprojecten. Die ziet u niet altijd meteen op de website maar de uithangborden kunnen al gezien worden vanaf de eerste dag van de renovatie.

Het concept werkt zo dat hoe vroeger in het stadium van de renovatie de woning verkocht wordt, des te meer inspraak gegeven kan worden door de koper in de materialen, toestellen en indeling van het huis of appartement. Als u er snel bij bent kan het dus tot in de puntjes naar uw smaak worden afgewerkt en dit voor het verlijden van de akte!

Weten wat je koopt

Voor (of na) de bezichtiging van het project nodigen wij u uit op een afgewerkt appartement zodat u kan zien wat onze standaard materiaalkeuzes zijn waar de vraagprijs op gebaseerd is.

Tijdens de bezichtiging van het project zelf kan je de indeling van de woning al bekijken en wordt er u ook een grondplan doorgestuurd. Nadien worden de materialen en afwerkingen samen overlopen en eventueel aangepast. Deze lijst wordt doorgegeven aan de notarissen en opgenomen in de verkoopovereenkomst met de belofte van afwerking voordat de akte verlijdt.