Over Invast

Een unieke voorsprong

De laatste jaren brachten ons veel verrassingen. Ondanks de corona crisis stegen vastgoedprijzen in Antwerpen nog steeds. Het wordt steeds moeilijker om een goed gelegen, mooi gerenoveerde woning te vinden aangezien er zoveel zoekenden zijn die dagelijks de vastgoedmarkt in het oog houden.

Wij bieden de unieke mogelijkheid om onze appartementen en huizen te bezichtigen in de renovatiefase, nog voor ze online gepubliceerd worden. Aan de hand van onze realisaties kan u een zeer duidelijk beeld krijgen van hoe deze projecten eruit zullen zien na afwerking. Bovendien kan u zo eventueel nog inspraak hebben op de keuze van uw keuken, badkamer e.a. wat u in principe de mogelijkheid biedt om uw eigen appartement te ontwerpen.

Een zorgeloze en vlotte verkoop

Aangezien het merendeel van ons aanbod bestaat uit recent gerenoveerde woningen hebben wij dagelijks nieuwe zoekende kandidaten aan de lijn voor instapklare woningen.

In het geval er echter nog werken uitgevoerd dienen te worden aan de woning (vernieuwen van ramen, vochtbehandeling, modernisering van badkamer of keuken) kunnen wij hier zeer vlot een prijsofferte voor laten opmaken door onze renovatiepartners waardoor geïnteresseerde kandidaten vlotter kunnen beslissen.

INVAST is dus niet zomaar een immokantoor. Wij begeleiden al jaren investeerders en eindgebruikers bij de zoektocht naar en herverkoop van een interessante investering. Dit vanaf de schatting totaan de verkoopovereenkomst.

Uw pand verkopen?

Laat ons je pand in waarde schatten.

Hello

Onze regio's

Bij het zoeken naar een woning draait het vaak meer om de buurt dan om het huis of appartement.

Wij begeleiden investeerders en particulieren bij het zoeken naar de juiste woning of het nu gaat om een investering of een verhuis. Dankzij onze samenwerking met ontwikkelaars en renovatie-experts hebben wij vaak enkele maanden op voorhand kennis van toekomstige verkopen.

Aan het stadspark van Antwerpen hebben wij al jaren verschillende herverkopen gerealiseerd. De Van Eycklei, Quinten Matsijslei en Rubenslei bieden de unieke kans om vlakbij het centrum van de stad van een mooi park te kunnen genieten.

In sommige buurten hebben wij zo goed als altijd vastgoed in aanbieding en zoekende kandidaten. Contacteer ons zeker als u een woning zoekt of verkoopt in straten zoals de Fruithoflaan in Berchem, de Roest d'Alkemadelaan, het stadspark in Antwerpen, en andere.

Blijf op de hoogte
Geef je voorkeuren in en mis geen enkel project!